500 lunchbags voor De Jong Verpakking

500 lunchbags voor De Jong Verpakking

Tijdens deze Corona periode heeft De Jong Verpakking het extra druk! Zij zijn dé specialist in golfkartonnen verpakkingen voor de AGF en industrie. Ze leveren razendsnel uit de grootste voorraad van Nederland; van display dozen tot Amerikaanse vouwdozen en kartonnen trays: zij zeggen nooit nee! Ook voor maatwerk, voorraadbeheer, bedrukking en opzetmachines bent u bij hen aan het juiste adres.

inpakkenboodschap1

Ze hebben een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en sponsoren lokaal diverse sportverenigingen en voorheen bijvoorbeeld de Westland kros. Aandacht voor de medewerkers en een gezonde leefstijl bracht hen in gesprek met Healthy Team Snacks. Het zou top zijn om voor 500 medewerkers een gezonde lunchbag samen te stellen rond de oprichtingsdatum van het bedrijf. De inhoud van de lunchbag is deels gesponsord door Greenco producent van Tommies snackgroenten en deels door Interco producent van kunststof tuinbouwproducten. Door deze barterdeal komt de volledige opbrengst van de lunchbags ten goede aan de schaatsers van Zuid-Holland.

Wij bedanken deze passievolle familiebedrijven voor deze fantastische sponsoring! Wij zullen de opbrengst goed besteden.

de Jong verpakkingDe Jong head office

De Jong Verpakking – gewoon de snelste in golfkarton!

Tommies – gewoon de lekkerste snackgroenten!

Interco – gewoon een betrouwbare leverancier van maatwerk plantcontainers!

lunchbagboodschap2

Gerelateerde berichten

Algemeen nieuws

Eindejaarsoverzicht 2020

16 december 2020
Uitslagen

Terugblik op ’n bijzonder NK Sprint!

9 december 2020