Terugblik op 7,5 jaar Healthy Team

Terugblik op 7,5 jaar Healthy Team.

In augustus 2015 zijn we gestart met het Healthy Team als platform, waarbij de schaatstalenten van RTC Zuidwest een podium kregen om te laten zien hoe zij met commitment aan het trainingsschema en een gezonde leefstijl de Nederlandse top of wereldtop proberen te halen. Een concept wat zeker zijn vruchten heeft afgeworpen. Van het team uit 2016 hebben maar liefst 3 talenten de wereldtop weten te halen.  Jutta Leerdam, Dione Voskamp en Tijmen Snel.

inzellgroepsfotoScreenshot_20170627-165702_resized_1healthyteam1

Samen met Tommies Snackgroenten staan wij achter het advies van het voedingscentrum om 250 gram groente per dag te consumeren.  Wij geloven in een gevarieerd voedingspatroon zonder al te veel supplementen. In de afgelopen 7,5 jaar hebben wij bij vele bedrijven snackgroenten op het werk en later ook werkfruit mogen leveren.

Zie hier onze mooie flyer.

fruit en snacks

Komende 7 december 2022, in week 49, zullen we voor de laatste keer de Tommies snackgroenten en het fruit op het werk leveren.  Wij bedanken onze product sponsor Tommies voor de afgelopen 6 jaar voor het vertrouwen en de mooie producten. Samen hebben we mooie evenementen georganiseerd van het Gezond naar de Top event op het Wilhelminaplein in juni 2016 tot het Westland sportfestival afgelopen mei 2022.

Natuurlijk kunnen bedrijven nog steeds fruit op werk ontvangen bijvoorbeeld via Vitamines4you uit Poeldijk. Vraag een gratis proefkist aan via deze link. 

U kunt het Healthy Team nog wel steunen via de club van 100. Dat wil zeggen dat uw logo op de website zal blijven en we u op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen op gebied van de schaatssport. Via info@healthyteam.nl kunt zich hiervoor aanmelden.

Zie hier het NOS bericht over Team NOVUS

 

 

Gerelateerde berichten

Gezond naar de top

Terugblik op 7,5 jaar Healthy Team

7 november 2022
Uitslagen

World Cup Kwalificatie Toernooi 2022

31 oktober 2022
Algemeen nieuws

Westlands Sportfestival

24 mei 2022