Bochtbescherming shorttrack

Bochtbescherming shorttrack

De bochtbescherming op de shorttrackbaan op De Uithof is al jaren zeer gedateerd en voldeed al lang niet meer aan de normen van ISU en de KNSB. Begin dit jaar zijn de kussens afgekeurd en moest er slagvaardig gehandeld worden. HVHW verzorgt al vele jaren met passie, de shorttrack trainingen op De Uithof en heeft samen met DKIJV en Healthy Team een noodplan uit de grond gestampt voor een trainingsset.

logo op kussens

Omdat de aanschaf van de totale set wacht op subsidie van gemeente Den Haag is er nu een trainingsset aangeschaft waarbij Healthy Team de 10 kussens van de overbruggingsset heeft geadopteerd.

Woensdag 11 november was de grote dag dat de nieuwe kussens en de nieuwe karren geleverd werden. Wat zien ze er fantastisch uit en wat zijn we trots dat we dit met onze sponsors van Healthy Team hebben weten te realisen.

oud en nieuw HVHWcheque 5000

Net als 3 jaar geleden het krachthonk is dit de slagroom op de taart van het voortdurend bezig zijn met het binnen halen van sponsorgelden.  Hierbij willen we alle vrienden van Healthy Team dan ook hartelijk bedanken.

 

 

Gerelateerde berichten

Gezond naar de top

Talentteam Zuidwest sponsoractie

18 juni 2021
Algemeen nieuws

Verbinding met KTT Zuidwest inline.

5 mei 2021
Uitslagen

Dione Voskamp naar Team Worldstream

11 april 2021