Dione en Jutta strijden op NK afstanden 2020

Dione en Jutta strijden op NK afstanden 2020

Heel bijzonder dat de KNSB in samenwerking met Thialf, de commerciële ploegen en House of Sport toch een mooi weekend schaatssport hebben weten te organiseren. Dit smaakt naar meer! Want natuurlijk is het even wennen maar de emotie van de winnaars en de vechtlust van alle rijders blijft een inspiratie voor ons allen. Als Westlanders zijn wij reuze trots op Jutta die de 1.000m op glorieuze wijze wist te winnen. Inmiddels is ook Team Worldstream op volle sterkte en kunnen ze zich officieel commercieel team noemen.

Voor Dione was het ook spannend want met 38,39 stond ze als 2e geplaatst voor dit toernooi. Daarnaast worden er dit jaar weer 2 maal een 500m verreden, waarbij de tijden worden opgeteld en dat is voor topsprintster Dione natuurlijk ook goed nieuws.!

Na alle testen van de afgelopen week bleek het hele development team Friesland corona vrij en kon er gestart worden. In de eerste omloop 500m tegen Marrit Fledderus, reed Dione naar een mooie 5e plaats en die kon ze vasthouden na de 2e omloop. De tweede 500m werd een Westlands onderonsje tegen Jutta die uiteindelijk tweede werd op de 500m.            Zie de beelden

Foto bij de start DioneUitslagDione start

 

Gerelateerde berichten

Gezond naar de top

Terugblik op 7,5 jaar Healthy Team

7 november 2022
Uitslagen

World Cup Kwalificatie Toernooi 2022

31 oktober 2022
Algemeen nieuws

Westlands Sportfestival

24 mei 2022