Halfjaar overzicht

Halfjaar overzicht

Het eerste halfjaar als sociaal bedrijf zit er alweer op en we kunnen terugkijken op mooie prestaties van onze sporters en mooie exposure bij gesponsorde evenementen. De fietsploeg wist deze zomer twee maal het podium te halen en ook de Tommies promotie tijdens het NK Korfbal was een groot succes.

We sponsorden Leeyen Harteveld en Dione Voskamp op hun weg naar hun droomdoel.

20191023_150904leeyen2

De rijders van het RTC Zuidwest die de Holland Cup mochten rijden ontvingen een cheque ter waarde van €250,00. Tijdens de Residentie Cup waren er bij de inschrijving Tommies snoepzakjes beschikbaar voor alle deelnemers en was er een bijdrage in het prijzengeld. Kortom een mooie basis om verder te bouwen in 2020.

20191126_091224-2residentie-smal

Natuurlijk hebben we Dione gesponsord voor reiskosten, materiaalkosten, massage en andere onvoorziene kosten. Hierdoor heeft ze zich goed kunnen voorbereiden op de grote wedstrijden en optimaal kunnen presteren.

Voor volgend jaar hebben we mooie nieuwe doelen op onze lijst staan zoals het NK Marathon inline op maandag 1 juni in Naaldwijk. Wij bedanken onze productsponsor Team Tommies en alle bedrijven die ons een warm hart toedragen en het Healthy Team steunen door middel van logo sponsoring of aankoop van Tommies snackgroenten.

bedankt-voor-2019

Martin de Jong.

Gerelateerde berichten

Algemeen nieuws

KNSB gewest Zuid-Holland tijdens Covid seizoen

18 februari 2021
Gezond naar de top

Wereldbeker wedstrijden in Thialf

31 januari 2021