Healthy Team en opleidingsteam kiezen voor AGU

Healthy Team en opleidingsteam kiezen voor AGU

Tot kortgeleden leverde het AGU voornamelijk fietskleding en –producten. De hoge standaard die professionals stellen aan hun kleding en materiaal is nu doorgevoerd in alle onderdelen van het bedrijf uit Alkmaar. De visie van Pascal Vergeer sloot naadloos hierop aan. Vergeer voorziet al jarenlang vele schaatsploegen van de allerbeste kleding onder de bedrijfsnaam Zaes. Het merk Zaes is nu ondergebracht bij het merk AGU, waardoor AGU deze winter ook alle talententeams op schaatsgebied kan voorzien van sportkleding van hoge kwaliteit.

Samenwerken met Healthy Team is een doordachte keuze van Pascal. Door een topteam te sponsoren met met onze prachtige nieuwe kleding hoop ik het team een extra boost te kunnen geven. Wij zijn natuurlijk reuze trots en zullen er alles aan doen om de gewenste mediawaarden te realiseren.

20180621_155502

Ook tijdens de het Keller Keukens-fietsevent leverde AGU op zeer adequate wijze prachtige fietskleding aan Healthy Team en de sportieve dealers van Keller Keukens.img-20180625-wa0032

Gerelateerde berichten

Algemeen nieuws

KNSB gewest Zuid-Holland tijdens Covid seizoen

18 februari 2021
Gezond naar de top

Wereldbeker wedstrijden in Thialf

31 januari 2021