In memoriam PanterLara

In memoriam PanterLara

Diepe wonden voor de familie van Lara van Ruijven. Hoe kon dit ooit gebeuren! Deze vraag speelt door ieders hoofd. Waar hadden we anders moeten anticiperen, waar is iets over het hoofd gezien. We zullen het allemaal nooit weten en met deze kennis zullen haar naasten verder moeten in het leven. Vanuit de schaatsclub HVHW waar Lara ooit begon met schaatsen zijn vroegere trainers en trainingsmaatjes bijeen gekomen om 2 minuten stilte te houden tijdens de maandag training op de Wollebrand. De week ervoor spraken zij nog een mooie boodschap in voor Lara.

Ook de WOS en Topsport Westland  waren aanwezig en we halen herinneringen op van de mooie momenten met onder andere de Westlandse Sportprijzen. Lara was al meerdere jaren genomineerd, zoals hier op de foto in 2016 met Dione en de zeilster Mandy Mulder. Begin dit jaar werd Lara terecht gekozen tot Westlandse Sportvrouw 2019. Een bekroning op haar werk, wat een sportvrouw!

Dan was er in 2018 de huldiging op de ijsbaan bij Hard Gaatie na het behalen van het Olympisch brons in PyeongChang 2018 en het bezoek aan het Westlands schaatsmuseum.

04032018 - de lier, ijsbaan hard gaat 'ie, olympisch kampioene Lara van Ruijven, Shorttrackster Lara van Ruijven wordt gehuldigd op de ijsbaan in De Lier vanwege het winnen van de bronzen medaille op de OlympischeSpelen Gemeente Westland © Thierry Schut iov E vd Voort


20181210_151819.2

Lara was trots op haar Westlandse afkomst. Op de vraag of er een Westlandse X-factor is zegt ze: “Misschien dat de mentaliteit van aanpakken en doorzetten wel helpt.”

Wij bedanken Lara voor al haar mooie momenten en zullen haar nooit maar dan ook nooit vergeten.  Geniet hier in een filmpje van FitmetteamNL van haar fantastische glimlach. #PanterLara

 

 

Gerelateerde berichten

Gezond naar de top

Terugblik op 7,5 jaar Healthy Team

7 november 2022
Uitslagen

World Cup Kwalificatie Toernooi 2022

31 oktober 2022
Algemeen nieuws

Westlands Sportfestival

24 mei 2022