Kalanchoë Don Dione

Kalanchoë Don Dione

Hoe gaat het nu met Dione Voskamp! Kan ze haar draai een beetje vinden in het nieuwe TeamWorldstremCorendon en wat komt er zoal nog meer op haar pad als professioneel schaatsster? We spraken haar deze zomer bij het maken van de een marketingmovie voor de Kalanchoë Don Dione geteeld door KP Holland  uit De lier.

Ja, het gaat lekker met me. Ik heb een fijne click met de trainers en met de rest van de ploeg. We zijn stuk voor stuk erg ondernemend en dat past goed bij mij. Ook de trainingen verlopen goed en ik kan wel zeggen dat het mij zeker bevalt. Ik kijk heel zorgvuldig wat ik naast de vele training nog kan doen voor bedrijven als KP Holland. Ze hebben een aantal jaar het Healthy Team gesponsord en nu wilde zij voor de Trade Fair Aalsmeer 2021 een nieuw soort Kalanchoë naar mij vernoemen en dat is natuurlijk een grote eer. Ik heb hier graag aan meegewerkt en ben erg trots dat KP Holland bij hier gevraagd hebben.

Zie hier de film en de beelden.

IMG-20210625-WA0005 IMG-20210625-WA0008 IMG-20210625-WA0009

 

 

Gerelateerde berichten

Gezond naar de top

Terugblik op 7,5 jaar Healthy Team

7 november 2022
Uitslagen

World Cup Kwalificatie Toernooi 2022

31 oktober 2022
Algemeen nieuws

Westlands Sportfestival

24 mei 2022