Kamp met Zuid-Korea

Kamp met Zuid-Korea

De start van het nieuwe seizoen zit er goed in

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt! We zijn nu al goed op weg met de zomertrainingen en bouwen het steeds meer op. Ik voel elke week al een beetje verschil dat ik steeds een stapje beter word. Ik heb deze zomer al 3 weken kamp achter de rug waar ik enorm veel van heb geleerd. Ik ben 2 weken mee geweest op kamp met het team uit Zuid-Korea. Dit was een mooi en leerzame ervaring. Je zag een groot verschil met ons en de Koreanen en dat was wel goed, omdat je zo veel verschillenden oefeningen van elkaar kon leren. Wat ik geleerd heb van de Koreanen heb ik gelijk toegepast op het ijs en ik voelde dat ik weer groeide. Dit kamp heeft mijn weer een extra motivatie gegeven om dit jaar goed te presenteren en mijn doelen te bereiken.

Gerelateerde berichten

Algemeen nieuws

KNSB gewest Zuid-Holland tijdens Covid seizoen

18 februari 2021
Gezond naar de top

Wereldbeker wedstrijden in Thialf

31 januari 2021