Team Tommies 2e ploegentijdrit Maasdijk

Team Tommies 2e ploegentijdrit Maasdijk

Voor het 10e jaar op rij organiseren Dennis en Niels de ploegentijdrit in Maasdijk.  Dit jaar was het natuurlijk erg spannend of het evenement wel kon plaatsvinden. Team Tommies heeft goed getraind deze zomer en had er vertrouwen in! Nerena, Meerle en Milou waren na de ervaring van vorig jaar, zeer gemotiveerd om dit jaar weer een stap te maken. Isabelle was gevraagd maar moest helaas vanwege verkoudheid afhaken maar stelde zich beschikbaar als verkeersregelaar. Dominique had al eens eerder mee gedaan en wilde haar plaats graag overnemen.

startactie3

Het was prachtig weer en nadat de tactiek nog eens goed was doorgenomen gingen de meiden van start.  Het ging van meet af aan erg hard richting de 40 km per uur. Er zitten veel hobbels en bochten in het parcours waardoor de volgorde later in de race toch wat in de soep liep. In een bocht raakte de trapper van Nerena nog het asfalt dus het was zeker geen makkelijke klus om het parcours foutloos te rijden. De opdracht om met zijn vieren te finishen lukte prima dus uiteindelijk was het een goed optreden van Team Tommies.

actie1actie2

Ze wisten de 20 kilometer af te leggen in een tijd van 32,23 dat is ruim 38 km per uur gemiddeld. Helaas was het team slipstream dat al vele jaren ervaring heeft op dit parcours iets sneller en dus de winnaar van deze tijdrit. Het uitreiken van de prijzen is Coronaproof. Je pakt zelf je medaille en je bloemen. Even wennen maar super dat we weer konden zeggen: Amai tís koers!

Corona proof prijsuitreikingTeam Tommies in de prijzen

 

Gerelateerde berichten

Gezond naar de top

Terugblik op 7,5 jaar Healthy Team

7 november 2022
Uitslagen

World Cup Kwalificatie Toernooi 2022

31 oktober 2022
Algemeen nieuws

Westlands Sportfestival

24 mei 2022